Tractaments facials

Sobre aquest tractament

Sabem de la importància de confeccionar als nostres pacients el tractament més adequat i personalitzat. Per aquesta raó, abans de començar qualsevol tractament facial fem un estudi acurat de l’epidermis amb l’objectiu d’extreure les diferents característiques de la pell.

Amb els tractaments d’aplicacions d’oxigen, dermoabrasió, rejoveniment dèrmic, reafirmació i tonificació muscular, juntament amb la millor tecnologia, aconseguiràs els resultats que sempre has desitjat a curt termini.

T’assessorem

F

Realitzem un estudi específic de l’epidermis

Llueix una pell sana, jove i lluminosa

El tractament de rejoveniment dèrmic de Cos Únic ajuda a mantenir la pell amb un aspecte jove i lluminós.

Mitjançant una llum que produeix centelleigs (igual que la utilitzada a la fotodepilació) es millora la unificació del to i la textura de la pell aportant-li lluminositat i fermesa.

Els tractaments a la zona facial són els més comuns però es pot aplicar en qualsevol part del cos.

Tonifica i reafirma la teva pell

El còctel de vitamines és una mesoteràpia facial que rejoveneix el cutis a través de l’estimulació de cèl·lules de la pell. El resultat és la tonificació i la reafirmació de la pell eliminant la flaccidesa a través de l’activació de la producció de col·lagen i elastina de les pròpies cèl·lules de la dermis.

Quins productes s’utilitzen?

Segons el tipus de pell s’utilitzen productes com l’àcid hialurònic (afavoreix la regeneració cel·lular, la hidratació, tonificació i dóna volum a la pell), vitamines intradèrmiques (combaten la radiació solar, les agressions externes i eliminen l’estrès dèrmic), oligoelements (intervenen en el metabolisme de l’organisme per nodrir el nostre sistema immunològic) o coenzims (revitalitzen les cèl·lules de la pell).

En què consisteix el tractament?

El còctel de vitamines s’infiltra a la dermis a través de la tècnica de mesoteràpia amb una agulla molt fina. El tractament és pràcticament indolor i cada aplicació sol ser d’uns 45 minuts. El nombre de sessions depèn de l’estat de la pell. Aquest tractament es pot aplicar a partir dels 25 anys per prevenir les arrugues.

Elimina totes les imperfeccions

Dermapen ja ha arribat a Espanya i el nostre centre Cos Únic és una de les pioneres en l’aplicació d’aquesta tècnica al món de l’estètica.

Després del tractament, la pell pot quedar enrogida durant uns dies i amb algunes crostes fines. Generalment un mínim de 3-4 tractaments són requerits per aconseguir millores en la fermesa i textura de la pell.

Les millores de les cicatrius poden necessitar 5 o més sessions i els resultats apareixen a poc a poc perquè la producció de col·lagen porta temps. Les opinions dels clients sobre els resultats obtinguts són molt positives, notant en la seva majoria una millorança en el seu to de pell i la textura dins de les 3-6 setmanes del tractament.

Aquest tractament pot realitzar-se amb seguretat en tots els tipus de pell (fins a la més fosca) i que pot ser un tractament segur per a zones sensibles de pell fina, tals com el coll, escot i parpelles.

Recupera la fermesa i joventut de la teva pell

Aquest tractament consisteix en l’aplicació d’ultrasò d’altra freqüència i alta energia a la pell per remodelar el seu teixit amb ablació tèrmica. En aquest procés els teixits confrontants no queden afectats, ja que és una tècnica no invasiva.

S’utilitza per reduir arrugues, línies d’expressió, adipositat localitzada i tensar la pell. Els aparells HIFU augmenten la temperatura de la zona tractada a uns 65°C – 70°C, localitzant la calor a uns 4,5 mm de l’epidermis. Així s’aconsegueixen milers de punts de coagulació molt precisos a diferents profunditats.

Aquest mecanisme permet fer la neocolagenogènesi (remodelació del col·lagen), un procés amb el que els teixits comencen a reparar-se, millorant notablement l’aparença de la pell des de la primera sessió.

L’aplicació de la teràpia sol ser de 30 minuts a 2 hores. Després, el pacient pot reprendre les seves activitats sense problemes.

Rebutjar tot