Tractaments corporals

Sobre aquest tractament

A Cos Únic som experts en la utilització d’una tècnica de remobilització corporal, basada en l’activació sanguínia de tot el nostre embolcall de pell, afavorint a més una major penetració de principis actius (activadors, reafirmants, reductors, diürètics, etc). Es tracta d’una planxa vibratòria que la nostra terapeuta especialitzada manipula sobre la pell amb moviments precisos de fricció i arrossegat, que gràcies a la seva superfície de filaments plastificats aconsegueix el buidat del sistema limfàtic i l’activació del sistema circulatori.

Els resultats són espectaculars, tant en els problemes de pèrdua de pes, cel·lulitis, insuficiència venosa i retenció de líquids com en els problemes de flaccidesa. Aquesta tècnica la combinem amb altres d’última generació per potenciar els resultats, segons el problema de cada persona.

T’assessorem

F

Experts en la tècnica de removilització corporal

Oblida’t de depilar-te i llueix una pell perfecta

Amb la depilació làser ja no existeix la cera, el rasurat, les pinces o les cremes.

Amb el sistema exclusiu d’alta tecnologia de Cos Únic ELIPSE IPL, amb uns breus flaixos de llum emesos per una llum de centelleigs, s’aconsegueix eliminar el borrissol no desitjat de qualsevol part del cos en tan sols uns minuts.

El pèl conté pigment (melanina) que absorbeix la llum i la converteix en calor. El pèl transmet aquesta calor al fol·licle pilós que serà destruït i incapacitat per produir nou borrissol.

Depura el teu cos i gaudeix del benestar

A vegades necessitem depurar el nostre organisme. A Cos Únic hem preparat uns programes especials per a tu de depuració i modelatge corporal per a què puguis perdre pes de manera còmode i segura de la mà de bons professionals que compten amb més de 20 anys d’experiència.

En què consisteix el tractament?

El còctel de vitamines s’infiltra a la dermis a través de la tècnica de mesoteràpia amb una agulla molt fina. El tractament és pràcticament indolor i cada aplicació sol ser d’uns 45 minuts. El nombre de sessions depèn de l’estat de la pell. Aquest tractament es pot aplicar a partir dels 25 anys per prevenir les arrugues.

Els passos a seguir en aquest tractament són els següents:

  1. Preparem el teu programa personalitzat
  2. Et confeccionem unes pautes d’alimentació per a què aprenguis a menjar bé
  3. Fem una cura detox amb nutricosmètics i medicina natural
  4. Realitzem uns cataplasmes de fangs medicinals, algues i/o principis actius micronitzats desintoxicants
  5. Apliquem unes teràpies de modelatge corporal amb l’experiència de més de 20 anys per desfer el greix amb la tècnica de dissuasió de nòduls, cel·lulitis, reafirmació de teixits, activació del sistema circulatori i eliminació de toxines del sistema limfàtic
  6. Repartim el teu tractament amb el temps que cada persona necessita per obtenir uns bons resultats
Rebutjar tot