Mesoteràpia

Sobre aquest tractament

La mesoteràpia permet combatre la cel·lulitis i greix localitzats, a més de millorar l’aspecte de la teva pell tot eliminant les arrugues i aportant fermesa al teu rostre. Amb microinjeccions molt superficials, aquesta tècnica estètica combat l’envelliment facial i a més tonifica i millora la teva figura corporal activant el metabolisme.

T’assessorem

M

Mantingues jove
la teva pell

La mesoteràpia facial és un tractament que s’aplica mitjançant microinjeccions molt superficials per a la prevenció de l’envelliment facial, per millorar les arrugues i per aconseguir la revitalització global del cutis de la cara.

S’utilitzen agulles ultra fines amb les quals es realitzen múltiples puncions cutànies que indueixen una resposta de curació de la ferida produint nou col·lagen i elastina. Aquest nou col·lagen i elastina millora la qualitat i textura de la pell, aconseguint que se senti més suau i ferma i ajudant a corregir i difuminar l’arrugues i línies d’expressió, així com les marques deixades per l’acne. Aquest tractament també ajuda a la reparació de cicatrius quirúrgiques.

Cadascuna de les milers de petites ferides punxants indueixen l’alliberament de factors de creixement que inicien el procés de cicatrització de la ferida. Aquests factors estimulen l’alliberament de col·lagen i elastina a la pell, que és l’objectiu de tot tractament de rejoveniment de la pell.

Aprofita els nostres bons i descomptes
per al tractament de Mesoteràpia Facial

Tractaments:

 • 1 vial – 95€
 • 2 vials – 120€
 • 3 vials – 180€
20% dte. en els bons
Informa’t!

La mesoteràpia corporal és un tractament que s’aplica mitjançant microinjeccions molt superficials per a la prevenció de l’envelliment, per millorar les arrugues i per aconseguir la revitalització global.

La mesoteràpia corporal és un tractament de medicina estètica que consisteix a injectar a través de la pell, i durant diverses sessions, petites quantitats de medicaments homeopàtics o al·lopàtics per a què facin efecte a les zones rebels on s’acumula el greix. Aquestes substàncies injectades ajuden al cos a eliminar el greix localitzat. En tractar-se a més de medicaments homeopàtics, no produeixen al·lèrgies ni reaccions adverses.

Està indicat en qualsevol tipus de cel·lulitis i adipositat localitzada (sobretot en cuixes, glutis i abdomen) amb l’objectiu de millorar aquests processos. Tot això mitjançant la microinjecció subcutània o intradèrmica d’aquests medicaments en petites dosis amb l’objectiu de reduir els dipòsits grassos, afavorir el drenatge venós, limfàtic, evitar la retenció de líquids i retornar a la pell les seves propietats reafirmants.

Si a més es combina amb altres tractaments com la carboxiteràpia, la radiofreqüència i la pressoteràpia, aconseguirem augmentar l’eficàcia dels resultats.

Tipus de mesoteràpia corporal
 • AL·LOPÀTICA
  Són medicaments al·lopàtics, substàncies químiques, la majoria extretes de plantes, amb principis actius que van directament a tractar el problema, en aquest cas, la cel·lulitis.A la mesoteràpia al·lopàtica el tractament es realitza amb substàncies altament eficaces per al tractament del greix, volums localitzats (cartutxeres, abdomen, etc), la circulació perifèrica i l’elasticitat de la pell, que són els símptomes essencials que apareixen en totes les cel·lulitis.
 • HOMEOPÀTICA
  Són medicaments homeopàtics, es tracten de teràpies físiques, són substàncies naturals que tenen com a funció estimular a l’organisme per a què, per si mateix, solucioni el problema que es vol tractar.Els tractaments serveixen per millorar la circulació perifèrica i l’elasticitat de la pell, que es perden quan apareix la cel·lulitis.El tractament actua sobre la fibroesclerosi del teixit conjuntiu, la circulació venosa i limfàtica, adipositat abdominal, el drenatge limfàtic, depuratiu hepàtic, etc.
Avantatges

Permet focalitzar a la zona a tractar que és on està la concentració de greix i cel·lulitis. En definitiva, busquem la disminució de l’edema intersticial i l’estrangulament dels adipòcits per la reestructuració de les fibres de col·lagen del teixit conjuntiu.

 • Redueix la cel·lulitis, el volum localitzat i provoca un efecte reafirmant en la pell
 • Redueix significativament la cel·lulitis i retarda la seva aparició
 • Elimina de manera natural les toxines del nostre cos
 • Redueix la retenció de líquids
 • El pacient aconsegueix una pell ferma i lluminosa
 • Afavoreix el rejoveniment cutani

Com es realitza el tractament?

El tractament de mesoteràpia consisteix en l’administració subcutània o intradèrmica de petites quantitats de medicaments al·lopàtics o homeopàtics, buscant que aquests actuïn revitalitzant la pell i, alhora, combatent l’excés de greixos.

Les microinjeccions es realitzen amb agulles molt fines que s’insereixen en el torrent sanguini transportant els beneficis a totes les parts del cos.

Una tècnica depurada evita l’aparició de petits hematomes, que en el cas que apareguessin, desapareixen en un parell de dies.

Cures després del tractament

El pacient haurà de beure abundant aigua per eliminar les toxines. El metge recomanarà que eviti la ingesta d’alcohol i el tabac. Així mateix, haurà d’evitar l’exposició al sol.

Rebutjar tot