Lipolàser

Sobre aquest tractament

El lipolàser és una tècnica mínimament invasiva que permet eliminar el greix localitzat en aquelles zones del cos que presenten flacciditat o irregularitats per acumulació de greix. A més de minimitzar els riscs, permet gaudir dels resultats des de la primera sessió i d’una recuperació molt més ràpida que amb la tradicional liposucció.

T’assessorem

L

Remodela
la teva figura

Per a qui està indicada aquesta tècnica?

El lipolàser es pot aplicar tant en dones com en homes, en aquelles zones del cos en què hi ha una acumulació de greix localitzat i certa flacciditat. És molt eficaç en zones com l’abdomen, els genolls, la papada, els braços o les cuixes.

Està contrainidicat en persones embarassades, diabètiques, amb pressió arterial alta o amb problemes cardiovasculars.

Els nostres especialistes

“La tècnica lipolàser s’ha popularitzat a Estats Units i Brasil, on s’ha utilitzat amb moltíssim èxit. Ara eliminar el greix no desitjat resulta més fàcil i menys dolorós. Amb l’evolució de la tecnologia làser disposem de tècniques segures i eficaces per acabar amb els adipòcits sense lesionar la resta de teixits. Així, eliminem el greix sobrant amb poca agressió. He estat un dels primers cirurgians a introduir aquesta tècnica a Espanya i he pogut comprovar els beneficis respecte a la liposucció tradicional”.

Rebutjar tot