EQUIP

Equipo Cos Únic Terrassa
A Cos Únic treballem a fons per oferir als nostres clients el servei més atent, personalitzat i de qualitat

El nostre equip està especialitzat en tota mena de tractaments facials i de remodelació corporal, amb aparatologia d’última generació i cosmetologia mèdica i estètica. Format per esteticistes, dietistes, nutricionistes i terapeutes, també comptem amb la col·laboració de doctors en medicina i cirurgia estètica especialitzats en traumatologia i tractaments pel dolor i l’antienvelliment.

Oferim programes personalitzats amb diferents tècniques i principis actius potenciats amb la millor tecnologia, com és el cas de l’HIFU 3D, l’Ellipse, la vacunoteràpia, la cavitació, la radiofreqüència, la pressoteràpia i la mesoteràpia.

A més de l’àmplia gamma de tractaments facials i corporals comptem amb tots els serveis d’estètica bàsica com la pedicura, manicura, depilació roll-on, cera calenta i fotodepilació. També oferim tot tipus de rituals antiestrès, massatges esportius, terapèutics i relaxants, packs de nuvis i tractaments de micropigmentació, entre d’altres.

I tot això, amb el seguiment d’un equip professional amb anys d’experiència i continua formació. La nostra raó de ser és el benestar dels nostres clients i clientes, perquè per a nosaltres sou únics i així us ho volem fer sentir.

Rebutjar tot